Penne pesto genovese
Príprava / Varenie
20 minPočet porcií
4 porcieNáročnosť receptu
JednoduchýPočet ingrediencií
9 ingredienciíIngrediencie

Príprava a postup
Do hrnca si dáme variť osolenú vodu s trochou olivového oleja a pripravíme si väčšiu panvicu na zmes genovese.
Do vriacej vody si nasypeme cestoviny a necháme variť. V panvici si zmiešame sušenú zmes na prípravu pesta genovese, olivový olej a 50 ml pitnej vody s trochou cesnakového korenia. Zmes povaríme aby sa nám poriadne nasala vodou. Uvarené cestoviny scedíme a pridáme za stáleho miešania do pripravenej zmesi, dolejeme trochou vody v ktorej sa nám varili cestoviny, aby sa nám cestoviny s omáčkou pekne spojili.
Servírujeme na tanier s hoblinami parmezánu a ozdobíme bazalkou a paradajkami. K tomuto rýchlemu receptu podávame suché biele víno z oblasti Veneto.
Suroviny na tento recept môžeš kúpiť aj tu!
