Wrap so srnčím ragú a fazuľou
Príprava / Varenie
10 minPočet porcií
2 porcieNáročnosť receptu
JednoduchýPočet ingrediencií
6 ingredienciíIngrediencie

Príprava a postup
Tento recept sme pripravovali v studenej forme a to z dôvodu, ža tak ako ragú aj fazuľa tepelnou úpravou už prešli a prácu nám to maximálne zjednoduší. Takže si opláchneme listové šaláty a čerstvú červenú papriku, ktorú si zároveň nakrájame na tenké prúžky a môžme začať.
Rozrolujeme si tortilly (pred plnením si tortilly môžme na sucho prehriať na panvici) a v miske si zmiešame hotové srnčie ragú so sterilizovanými fazuľami. Mix šalátov a prúžky papriky si uložíme na tortilly a následne aj predpripravenú zmes ragú s fazuľami.
Torltilly servírujeme na tanier so zeleným listovým šalátom, ktorý ešte ochutíme krémovým balzamikovým octom. Pohár červeného vína typu Montepulciano či Sangiovese bude príjemne sprevádzať toto rýchle a chutné jedlo.
Suroviny na tento recept môžeš kúpiť aj tu!
