Wrap so srnčím ragú a fazuľou

Príprava / Varenie

10 min

Počet porcií

2 porcie

Náročnosť receptu

Jednoduchý

Počet ingrediencií

6 ingrediencií

Ingrediencie

Sterilizované ragú zo srnca
180 g
Sterilizovaná svetlá fazuľa
100 g
Tortilla
2 ks
Mix listových šalátov
100 g
Balzamikový krémový ocot
Podľa potreby
Červená paprika
Podľa potreby

Príprava a postup

1

Tento recept sme pripravovali v studenej forme a to z dôvodu, ža tak ako ragú, tak aj fazuľa tepelnou úpravou už prešli a prácu nám to maximálne zjednoduší a urýchli. Takže si opláchneme listové šaláty a čerstvú červenú papriku, ktorú si zároveň nakrájame na tenké prúžky a môžme začať.

2

Rozrolujeme si tortilly (pred plnením si tortilly môžme na sucho prehriať na panvici) a v miske si zmiešame hotové srnčie ragú so sterilizovanými fazuľami. Mix šalátov a prúžky papriky si uložíme na tortilly a následne aj predpripravenú zme ragú s fazuľami.

3

Torltilly servírujeme na tanier so zeleným listovým šalátom, ktorý ešte ochutíme krémovým balzamikovým octom. Pohár červeného vína typu Montepulciano či Sangiovese bude príjemne sprevádzať toto rýchle a chutné jedlo. 

Suroviny na tento recept môžeš kúpiť aj tu!