Farfalloni s tuniakom
Príprava / Varenie
15 minPočet porcií
4 porcieNáročnosť receptu
JednoduchýPočet ingrediencií
8 ingredienciíIngrediencie

Príprava a postup
Na prípravu chutných a zaujímavých cestovín "farfalloni piatich farieb" si dáme variť osolenú vodu s trochou oleja a taktiež si pripravíme panvicu na ktorej si uvaríme jednoduchú omáčku z dvoch surovín. Očistíme si cesnak a môžeme začať.
Kým sa nám farfalloni budú variť, v mise si zmiešame tuniakové paté a podrvené paradajky pelati. Ochutíme soľou a oreganom. Na panvici si ohrejeme olivový olej s cesnakom, pridáme tuniakovú zmes, nastrúhaný parmezán a spolu krátko povaríme. Uvarené cestoviny scedíme, vložíme do misy a pridáme kúsok masla.
Omastené cestoviny servírujeme na plytký tanier aby vynikli farebné tóny cestovín a prelejeme pripravenou omáčkou. Dozdobíme bylinkami poprípade hoblinami parmezánu a olivovým olejom. Podávame s bielym vínom typu Pinot Grigio.
Suroviny na tento recept môžeš kúpiť aj tu!
