Tagliatelle s hubovou omáčkou

Príprava / Varenie

20 min

Počet porcií

4 porcie

Náročnosť receptu

Jednoduchý

Počet ingrediencií

5 ingrediencií

Ingrediencie

Paradajková omáčka s hubami
300 g
Cestoviny tagliatelle
400 g
Parmezán
100 g
Olivový olej
2 pl
Celé čierne korenie
Podľa potreby
Tagliatelle s hubovou omáčkou

Príprava a postup

1

Pri príprave tohoto, zo série rýchlych receptov nám určite ostane dosť času aj na pohár dobrého vína. V hrnci si dáme zovrieť osolenú vodu s trochou olivového oleja aby sa nám cestoviny nelepili, a pripravíme si panvicu na prehriatie hubovej omáčky.

2

Keď máme olej rozohriatý, vlejeme doň hotovú hubovú omáčku a dobre prehrejeme. Do tejto omáčky sme pre zvýraznenie pridali aj vňať tymiánu a trocha nastrúhaneho parmezánu. Uvarené cestoviny scedíme  a pridáme do panvice k omáčke. Trocha okoreníme a spolu povaríme aby sa nám omáčka spojila s cestovinami.

3

Takto hotové tagliatelle s hubovou omáčkou servírujeme na tanier, posypeme strúhaným parmezánom a môžme si pochutnať. Doporučujeme podávať s pohárom červeného vína typu Pinot Nero. 

Suroviny na tento recept môžeš kúpiť aj tu!

Tagliatelle s hubovou omáčkou