Tagliatelle s hubovou omáčkou
Príprava / Varenie
20 minPočet porcií
4 porcieNáročnosť receptu
JednoduchýPočet ingrediencií
5 ingredienciíIngrediencie

Príprava a postup
Pri príprave tohoto, zo série rýchlych receptov nám určite ostane dosť času aj na pohár dobrého vína. V hrnci si dáme zovrieť osolenú vodu s trochou olivového oleja aby sa nám cestoviny nelepili, a pripravíme si panvicu na prehriatie hubovej omáčky.
Keď máme olej rozohriatý, vlejeme doň hotovú hubovú omáčku a dobre prehrejeme. Do tejto omáčky sme pre zvýraznenie pridali aj vňať tymiánu a trocha nastrúhaneho parmezánu. Uvarené cestoviny scedíme a pridáme do panvice k omáčke. Trocha okoreníme a spolu povaríme aby sa nám omáčka spojila s cestovinami.
Takto hotové tagliatelle s hubovou omáčkou servírujeme na tanier, posypeme strúhaným parmezánom a môžme si pochutnať. Doporučujeme podávať s pohárom červeného vína typu Pinot Nero.
Suroviny na tento recept môžeš kúpiť aj tu!
