Tagliatelle dvoch farieb
Príprava / Varenie
30 minPočet porcií
4 porcieNáročnosť receptu
JednoduchýPočet ingrediencií
11 ingredienciíIngrediencie

Príprava a postup
Pre prípravu daného receptu si dáme variť osolenú vodu, nachystáme si dve panvice, očistíme si cesnak a pripravíme potrebné suroviny podľa rozpisu.
V panviciach s trochou olivového oleja si orestujeme cesnak. Do jednej panvice si pridáme zmes žltých paradajok bez šupky s posekanou šalviou, do druhej zmes červených paradajok bez šupky s posekaným oregánom. Dôkladne zredukujeme a do obidvoch pridáme nastrúhaný parmezán a čierne korenie. Medzitým sme si dali variť cestoviny. Uvarené cestoviny si rozdelíme rovnakým dielom a pridáme do obidvoch panvíc. Spolu premiešame aby sa zmes dobre spojila.
Servírujeme na oválny tanier tak aby každá porcia obsahovala cestoviny so žltými paradajkami a cestoviny s červenými paradajkami. Ozdobíme si vňaťou koriandra. Podávame ľáhké biele víno typu Veneto bianco. Takto pripravené jedlo vyzerá na taniery naozaj zaujímavo a chutí sviežo.
Suroviny na tento recept môžeš kúpiť aj tu!
