Brownie s nutellou
Príprava / Varenie
60 minPočet porcií
9 porciíNáročnosť receptu
JednoduchýPočet ingrediencií
10 ingredienciíIngrediencie

Príprava a postup
Ak chcete cez sviatky vyskúšať niečo nové okrem klasických suchých koláčikov, pusťte sa spolu s nami do prípravy nuttelového brownie.
Zmäknuté maslo si vyšľaháme na jemnú a našľahanú hmotu do ktorej následne pridáme cukor a znovu spolu šľaháme. Do tejto hmoty pridáme vajíčka a šľaháme kým sa všetko pekne spojí v kompaktnú hmotu. Následne pridáme nutellu so soľou a znova mixujeme. V závere pridáme preosiatu múku a mixujeme na najnižších otáčkach až do prepojenia všetkých surovín.
Pripravíme si štvorcovú formu, ktorú si vystelieme papierom na pečenie. Nalejeme cesto a navrch pridáme nutellu, ktorú zľahka roztrieme po povrchu cesta. Môžme posypať vločkami soli, ktoré dodajú tomuto brownie na výnimočnosti. Pečieme na 175°C cca 30-35 minút.
Upečené brownie necháme vychladnúť a dozdobíme ho podľa chuti mandľovým krémom. K tomuto koláčiku Vám odporúčame podávať pohár červeného vína Nera dei Baisy.
Suroviny na tento recept môžeš kúpiť aj tu!
