Molino Pasini

MOLINO PASSINI má za sebou štyri generácie podstivej práce. V preklade, 100 rokov histórie tvorby kvalitnej múky vyhľadávanej nielen po celom Taliansku, ale aj vo svete. Jednoducho umenie tvorby múky už majú výrobcovia z MOLINO PASSINI priam zakorenené v ich DNA. Napriek ich svetoznámej kvalite a nesmiernej dôkladnosti, s akou múku vyrába, sa mlyny spoločnosti koncentrujú predovšetkým pre užší trh – vyvážajú pre kuchárov, špecializované obchody a pod. Ku cti múkam MOLINO PASSINI tiež slúži fakt, že ich používa viac ako tucet reštaurácií ocenených hviezdami Michelin po celom svete, teda tí najlepší kuchári z najlepších.

Vďaka tomuto prístupu zostáva MOLINO PASSINI jednotkou na trhu talianskej múky. Ich renomé pri tvorbe predovšetkým jemnozrnnej múky zdôrazňuje aj bohatosť ich portfólia mimo obchod, ako je možnosť zúčastniť sa na ich workshopoch, či navštíviť povestné laboratórium a skúsiť jednotlivé druhy múk sám v akcii. V našom eshope vám od týchto virtuózov talianskej múky prinášame viacero exemplárov, aké môžete využiť pri tvorbe pizze, cestovín a pečiva.

Molino Pasini