Donna Vera

Cestoviny sú obľúbeným jedlom, typickým pre taliansku kuchyňu, ktorá pozná množstvo rôznych druhov.

Donna Vera cestoviny sa pripravujú z tzv. tvrdej pšenice Triticum durum. Vďaka nej sa tak rýchlo nerozvaria a môžeme ich pripraviť “al dente”. Na prípravu čerstvých cestovín sa okrem iného často používajú aj vajíčka.

K dispozícii sú v klasických tvaroch, hniezdach a trikolóre. Donna Vera kombinuje dobrú talianskú kvalitu a konkurencieschopné ceny. Najznámejšie sú klasické špagety, veľmi dobré sú aj dlhé ploché rezance - tagliatelle a linguine. Z krátkych tvarovaných sa často pripravujú penne, penne rigate, farfalle a fusili.

Práve kvôli toľkej rôznorodosti, množstvu druhov, tvarov a ich jednoduchou prípravou sú cestoviny Donna Vera tak obľúbené vo svete.

Donna Vera