Primitivo sa zmenilo na Perfetto, prečítajte si o našej zmene!

0
Tvoj košík je momentálne prázdny

Ciabatta siciliana

29. 3. 2021Perfetto
Príprava / Varenie 15 min
Počet porcií 2 porcie
Náročnosť receptu Jednoduchý
Počet ingrediencií 10

Ingrediencie

  • Prosciutto crudo 50 g
  • Prosciutto cotto 100 g
  • Saláma pikantná ventricina 40 g
  • Mortadella 100 g
  • Parmezán 50 g
  • Asiago Nero 50 g
  • Mozzarella bochník 200 g
  • Pesto genovese 2 čl
  • Pomaranč 1 ks
  • Ciabatta 2 ks

Postup

Príprava týchto sicílskych snackov je veľmi jednoduchá, ale naozaj stojí za to. V každom súste ktoré budete ochutnávať budete prežívať neuveriteľnú slasť poctivých a nezameniteľných chutí Talianska. Prerežeme si ciabatty, ktoré sme si upiekli už skôr.

Všetky prezentované kvalitné produkty si nachystáme, tak ako aj pesto s ktorým natierame ciabaty v základe a taktiež si olúpeme a narežeme pomaranče. Do plátkov cruda si zabalíme dužinové pomaranče a montazio syr a položíme na ciabatu. A postupne ako sa nám to páči, navrstvíme ostatné produkty a prekladáme listovým šalátom. Prekryjeme vrchnou časťou ciabatty, prekrojíme a môžme vychutnávať.